tiistai 29. marraskuuta 2011

Tähti tanssii, tähti neuvoo

Tuli tossa muuten vielä mieleen tosta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta. Ne vois vähän miettiä tota tuomarivalintaansa. Tuo pakollinen "ulkopuolinen" tuomari, voisko sen paikalle ottaa jonkun ihan oikean tuomarin`? Mua oikeesti aina hirvittää kun toi neiti Idols tuossa avaa suunsa. Viimevuotinen Nikulakin oli aika epämiellyttävää kuunneltavaa, mutta se osas olla aidosti tietämättä mitään. Mutta että tämä Idolssi neuvoo ammattilaisia joissain koreografioissa... aaargh. Ei pysty kuunteleen. Sit siitä ei paljoo oo kerrottavaa jälkeenpäin, ainoostaan se pahin mitä se on suustaan päästäny ja kuinka korkeet korot sillä oli.

Huvittaa noiden tanssijoiden ilmeet. Kun oikeat tuomarit puhuu, he kuuntelevat erittäin tarkasti. Sitten välillä kun neiti Idoli puhuu, heillä on epätodellinen ilme kasvoillaan: "onks meil nyt se kuuntelutauko, että otetaan sit tosissaan vasta ton seuraavan tuomarin kommentit".

Toinen mikä mua ottaa pattiin ko. ohjelmassa on se, että katsojat saa äänestää. Nimittäin kun Jani Toivola putosi kisasta, oli se todellinen vääryys. Koittas rahotttaa ohjelman jollain muulla tavalla. Jos katsoja on valmis laittaan rahaa äänestyksen, niin kai se on sama mikä äänestys tai arvonta se on. Laittas vaikka tekstiviestiäänestyksen siitä että joku onnellinen pääsee tonne livelähetykseen katsojaksi. Kai siihenkin joku rahansa tuhlais. Ja vaikka fanitapaamisen suosikkitanssijansa kanssa, mutta ei pudotusäänestystä! Mun mielestä on suuri vääryys pudottaa loistava tanssija sen takia että katsojat äänestää jonkun Duudsonin jatkoon "koska se on muissa hommissa niin hauska". Ihan tosi meinaan. Mut mä lähden nyt shoppaileen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos sulla on jotain sanottavaa, niin sano. Ja arvostelut otan ilolla vastaan.